Skip to content

noutăți – toate articolele

Plimbarea cu telescaunul, o variantă pentru petrecerea timpului liber în minivacanța de 1 decembrie

În decorul încă autumnal, cu peisaje care încântă privirea, o plimbare cu telescaunul rămâne una dintre atracțiile de care se pot bucura din plin turiștii sosiți în stațiunea Slănic-Moldova în minivacanța de 1 decembrie. Vă așteptăm în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie, zilnic, între orele 10 – 15.00!
Citește mai mult

La o plimbare cu telescaunul, în minivacanța de 1 decembrie!

Amatorii de plimbări cu telescaunul și turiștii care sunt așteptați în minivacanța de 1 decembrie la Slănic-Moldova și în împrejurimi, au din nou posibilitatea să admire frumusețile naturii și să-și încarce plămânii cu aerul puternic ozonat al înălțimilor. Serviciul Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont Bacău
Citește mai mult

La plimbare cu telescaunul, în ultima zi a sezonului de vară-toamnă

Iată că a fost și ultima zi din ultimul weekend, care marchează încheierea sezonului de vară-toamnă al plimbărilor cu telescaunul pârtiei Nemira, din Slănic-Moldova. A fost o perioadă plăcută, cu multe zile senine și relaxante, frumusețile înălțimilor și ale zonei putând fi admirate din telescaun de toți cei care au
Citește mai mult

La plimbare cu telescaunul, în ultimul weekend al sezonului de vară-toamnă

În ultimul episod de vară din prima lună de toamnă, vremea a fost pe placul turiștilor, care au optat cu toată plăcerea pentru o plimbare cu telescaunul pârtiei Nemira din Slănic-Moldova. Vă așteptăm și mâine, în ultima zi a sezonului de vară-toamnă, între orele 11.00-19.00!
Citește mai mult

Penultimul weekend pentru plimbările cu telescaunul din Slănic-Moldova

Ne apropiem de finalul sezonului de vară-toamnă al plimbărilor cu telescaunul pârtiei Nemira din stațiunea Slănic-Moldova. Așadar, vă așteptăm în ultimul weekend, sâmbătă și duminică (25 și 26 septembrie), între orele 11.00-19.00!
Citește mai mult
English EN Romanian RO