Skip to content

noutăți – toate articolele

Telescaunul din Slănic-Moldova, la dispoziția turiștilor pentru ultimele weekend-uri din sezonul vară-toamnă Text și foto: SPJPTCAS Bacău

Share Email Tweet PrintSupranumită și ,,Perla Moldovei”, stațiunea Slănic-Moldova este recunoscută pentru izvoarele sale minerale și peisajele sale încântătoare, dar și pentru mijloacele și formele sale de agrement. Printre acestea se numără și telescaunul pârtiei de schi Nemira, singura instalație de acest gen din județul Bacău, o variantă optimă pentru
Citește mai mult

Plimbări de weekend, cu telescaunul din Slănic-Moldova

Share Email Tweet PrintO zi superbă de toamnă, care te îmbie la plimbări în mijlocul naturii. O variantă pe care o puteți alege este și telescaunul pârtiei Nemira din stațiunea Slănic-Moldova, care vă stă la dispoziție în fiecare weekend, între orele 11.00-19.00. Vă așteptăm cu drag!
Citește mai mult

Printre nori și picături de ploaie, la plimbare cu telescaunul

Share Email Tweet PrintDeși condițiile meteo nu au fost dintre cele mai favorabile, dorința turiștilor de a face o plimbare cu telescaunul din Slănic-Moldova a depășit orice obstacol. Vă așteptăm în fiecare weekend, între orele 11.00-19.00!
Citește mai mult

În mijlocul naturii, la o plimbare cu telescaunul din Slănic-Moldova

Share Email Tweet PrintDacă doriți să luați o porție de aer curat, să vă relaxați și să admirați priveliștea munților de la înălțime, telescaunul pârtiei Nemira din stațiunea Slănic-Moldova vă stă la dispoziție în fiecare weekend, între orele 11.00-19.00! Vă așteptăm cu drag!
Citește mai mult

Telescaunul, la dispoziția turiștilor în fiecare weekend

Share Email Tweet PrintÎn ciuda unei zile preponderent ploioase, turiștii n-au renunțat la o plimbare cu telescaunul din Slănic-Moldova, așa că imediat după ce soarele și-a făcut prezența dintre nori, aceștia s-au bucurat de priveliștile și aerul curat al înălțimilor. Vă așteptăm în fiecare weekend, între orele 11.00-19.00!
Citește mai mult
English EN Romanian RO