Skip to content

noutăți – toate articolele

Anunț important!

Având în vedere temperaturile ridicate din ultimele zile, care au dus la deteriorarea stratului de zăpadă, ca și prognoza meteo pentru perioada următoare, vă anunțăm că pârtia de schi ,,Nemira” se închide începând de joi, 25.02.2021. Din păcate, pârtia nu mai oferă condiții optime pentru practicarea sporturilor de iarnă în
Citește mai mult

În atenția schiorilor și turiștilor!

Programul zilei de miercuri, 24.02.2021: 10:00-19:00. Având în vedere temperaturile în continua creștere, precum și stratul subțire de zăpadă, există posibilitatea ca această zi să fie și ultima în care se mai pot practica sporturile de iarnă în acest sezon. Tocmai de aceea, administrația pârtiei va roagă sa urmăriți informațiile
Citește mai mult

Pârtia ,,Nemira”, ziua a șasea

Deși temperaturile sunt în creștere, iubitorii sporturilor de iarnă s-au bucurat și astăzi de zăpadă pe pârtia de schi ,,Nemira”. Având în vedere condițiile meteo, administrația pârtiei vă roagă să urmăriți informațiile cu privire la starea pârtiei, permanent actualizate, atât pe pagina acestui site, cât și pe Facebook.
Citește mai mult

Anunț

Marți, 23.02.2021, pârtia ,,Nemira” se deschide începând cu ora 10.00! Program pârtie: 10.00 – 19.00. Vă așteptăm pe pârtie!
Citește mai mult

Sport și relaxare pe pârtia de schi ,,Nemira”

Iubitorii sporturilor de iarnă s-au bucurat din plin de o nouă zi pe pârtia ,,Nemira” din Slănic-Moldova. Mulți dintre ei au fixat aceste momente în fotografii, pentru amintiri de neuitat… Vă așteptăm pe pârtie!
Citește mai mult
English EN Romanian RO