Skip to content

ATRACȚII TURISTICE

La o plimbare cu telescaunul, în minivacanța de 1 decembrie!

Amatorii de plimbări cu telescaunul și turiștii care sunt așteptați în minivacanța de 1 decembrie la Slănic-Moldova și în împrejurimi, au din nou posibilitatea să admire frumusețile naturii și să-și încarce plămânii cu aerul puternic ozonat al înălțimilor. Serviciul Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont Bacău
Citește mai mult

La plimbare cu telescaunul, în ultima zi a sezonului de vară-toamnă

Iată că a fost și ultima zi din ultimul weekend, care marchează încheierea sezonului de vară-toamnă al plimbărilor cu telescaunul pârtiei Nemira, din Slănic-Moldova. A fost o perioadă plăcută, cu multe zile senine și relaxante, frumusețile înălțimilor și ale zonei putând fi admirate din telescaun de toți cei care au
Citește mai mult

La plimbare cu telescaunul, în ultimul weekend al sezonului de vară-toamnă

În ultimul episod de vară din prima lună de toamnă, vremea a fost pe placul turiștilor, care au optat cu toată plăcerea pentru o plimbare cu telescaunul pârtiei Nemira din Slănic-Moldova. Vă așteptăm și mâine, în ultima zi a sezonului de vară-toamnă, între orele 11.00-19.00!
Citește mai mult

Penultimul weekend pentru plimbările cu telescaunul din Slănic-Moldova

Ne apropiem de finalul sezonului de vară-toamnă al plimbărilor cu telescaunul pârtiei Nemira din stațiunea Slănic-Moldova. Așadar, vă așteptăm în ultimul weekend, sâmbătă și duminică (25 și 26 septembrie), între orele 11.00-19.00!
Citește mai mult

Plimbări cu telescaunul prin decorul mirific al stațiunii Slănic-Moldova

O atmosferă în genere liniștită, agitată uneori de vântul toamnei, dar încă bună pentru o plimbare cu telescaunul pârtiei Nemira din Slănic-Moldova. Vă așteptăm și în weekend-ul următor, ultimul din sezonul de vară-toamnă, sâmbătă, 25 septembrie și duminică, 26 septembrie, între orele 11.00-19.00!
Citește mai mult
English EN Romanian RO