Skip to content

ATRACȚII TURISTICE

Noile tarife pentru telescaun 2022 – 2023

    În cadrul ședinței Consiliului Local din Slănic-Moldova, din data de  20.12.2022 au fost analizate și aprobate prin HCL nr. 195, tarifele pentru folosirea telescaunului, după cum urmează:   1. Sezonul de vara , perioada 01.06.2022 – 15.09.2022 și in timpul evenimentelor organizate pe domeniul schiabil indiferent de sezon.
Citește mai mult

Slănic-Moldova: O plăcere să schiezi pe pârtia ,,Nemira” !

O altă zi plăcută și reconfortantă pe pârtia de schi ,,Nemira”, unde turiștii și iubitorii sporturilor de iarnă s-au simțit în largul lor și s-au bucurat de condițiile oferite. Vă așteptăm la schi și la o plimbare cu telescaunul!
Citește mai mult

La început de săptămână, pe pârtia de schi ,,Nemira”

Schiorii și turiștii aflați în zona stațiunii Slănic-Moldova profită de fiecare zi pentru a se afla în mijlocul naturii, pe pârtia de schi ,,Nemira”. Aceștia speră într-un final de săptămână, la fel de bun cum este acest început de săptămână, cu o pârtie care oferă condiții optime pentru practicarea sporturilor
Citește mai mult

Distracție și voie bună pe pârtia ,,Nemira” din Slănic-Moldova

Ultima zi a acestui weekend și a treia din acest nou sezon a fost o încântare pentru iubitorii de natură și sporturi de iarnă care s-au aflat pe pârtia ,,Nemira”. Atmosfera relaxantă, aerul ozonat, dar și zăpada așternută pe parcursul zilei au produs multă bucurie în rândurile schiorilor și turiștilor.
Citește mai mult

De dimineață și până seara, pe pârtia de schi ,,Nemira”

Atmosferă de weekend, de relaxare și bună dispoziție pe pârtia de schi ,,Nemira” din Slănic-Moldova. Cu mulțumiri grupurilor din Vrancea, Galați, Bacău, Onești, Dofteana, pentru aprecieri și urări. Vă așteptăm cu drag, zilnic, pe pârtia ,,Nemira”!
Citește mai mult
English EN Romanian RO