Final de sezon pe pârtia de schi ,,Nemira” din Slănic-Moldova

 15 martie 2019 

Având în vedere instalarea primăverii și prognoza meteo din următoarea perioadă, pârtia de schi ,,Nemira” a fost închisă începând cu data de 14. 03. 2019, fapt care marchează și încheierea oficială a sezonului de schi 2018 – 2019.
Starea bună a pârtiei a atras și în sezonul recent încheiat mii de schiori și turiști, care s-au bucurat de serviciile oferite de administrația pârtiei de schi Nemira.
Condițiile optime pentru schiat, încadrarea în categoria pârtiilor ușoare, i-au conferit pârtiei un grad de atractivitate ridicat, fapt demonstrat și de prezența unui număr tot mai mare de copii și tineri dornici să deprindă tehnicile de alunecare pe schiuri.
Nu au lipsit nici surprizele oferite de administrația pârtiei, printre acestea numărându-se sărbătorirea Dragobetelui, încheiată cu un concurs pentru perechile de îndrăgostiți, ca și cea a sosirii primăverii, care a prilejuit dăruirea de mărțișoare doamnelor, domnișoarelor și copiilor care s-au aflat pe pârtie în primul weekend din luna martie.
Administratorul pârtiei de schi Nemira, respectiv Serviciul Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont Bacău, mulțumește tuturor celor care au ales să petreacă o parte din timpul lor liber pe pârtia de schi Nemira și îi așteaptă cu drag și în sezonul următor.