De Dragobete, pe pârtia de schi ,,Nemira”

 25 februarie 2019 

Duminică, 24 februarie, perechile de îndrăgostiți care s-au aflat la schi pe pârtia de schi ,,Nemira” din stațiunea Slănic-Moldova s-au bucurat pe deplin de un peisaj feeric, de muzică și voie bună, dar și de surprize.

Una dintre acestea a fost și concursul ,,De Dragobete arată-i dragostea pe pârtia de schi Nemira!”, care a constat în realizarea de către participanții înscriși, a unui frumos și romantic selfie împreună cu persoana iubită, postarea și distribuirea acestuia pe pagina de Facebook a pârtiei. Pozele care au fost afișate în respectiva postare și care au intrat în concurs au fost cele realizate în 24 februarie, la locul special amenajat. Premiul s-a acordat pozei care a avut cele mai multe like-uri, până la ora 18.00 a aceleiași zile.

Spre seară au fost desemnați și câștigătorii concursului: Ștefan Munteanu și Beatrice Crainicu, din Bacău, care au intrat în posesia premiului oferit de administrația pârtiei și de sponsorii concursului: 2 tichete cu 15 urcări de fiecare și o cină romantică, pe care cu siguranță nu o vor uita niciând.
,,A fost o surpriză deosebită și emoționantă, care ne-a adus aminte de relația noastră, de trăinicia iubirii, de tot ceea ce înseamnă frumos și bun în această viață. Mulțumim gazdelor pentru ospitalitate, pentru premiii, pentru minunatele condiții pe care le oferă pârtia de schi Nemira. Vom reveni cu drag în această locație și vă îndemnăm și pe dumneavoastră, schiori și turiști, să o faceți”, au spus cei doi îndrăgostiți.
Alți doi de tineri, proaspăt căsătoriți, au petrecut prima zi de familiști în pași de dans și bună dispoziție, așa cum de fapt a fost atmosfera pe pârtia ,,Nemira”, pe parcursul întregii zile.
Romulus-Dan Busnea