Se deschide sezonul de schi în stațiunea Slănic-Moldova

 2 ianuarie 2017 

Începând de luni, 2 ianuarie 2017, ora 11. 00, pârtia de schi ,,Nemira” din stațiunea Slănic-Moldova se va deschide pentru prima oară în acest sezon.

Starea pârtiei este bună. Se schiază pe zăpadă artificială. Conform procedurilor, au fost verificate toate instalațiile și utilajele din dotare, sunt folosite cele trei tunuri la capacitate maximă, s-a bătătorit zăpada, astfel încât pârtia să se poată încadra în parametrii normali pentru schiat.
Administrația pârtiei roagă schiorii să respecte regulile de conduită și recomandările echipelor Salvamont și Jandarmeriei Montane.

Pârtia de schi ,,Nemira” este una dintre cele mai moderne din țară, fiind prevăzută cu telescaun, instalație de înzăpezire artificială și nocturnă. Cu o lungime de 1. 414 metri, o lăţime medie de 38 de metri şi o diferenţă de nivel de 240 de metri, pârtia este încadrată în categoria celor uşoare şi, implicit, îi conferă acesteia un grad de atractivitate deosebit de ridicat.

Informații suplimentare cu privire la starea pârtiei, programul de funcționare și tarifele aplicate pot fi obținute prin accesarea site-ului www.partianemira.ro (la rubricile ,,Stare pârtie” și ,,Informații/Noutăți”), a paginii de Facebook, permanent actualizate, precum și la numărul de telefon 0371. 023. 073.

Imaginile preluate de webcam-ul instalat sunt transmise live și pot fi vizualizate accesând www.jurnalul.ro și romaniaturistica.ro

Administrația pârtiei de schi ,,Nemira” Slănic-Moldova