Spectacol pe pârtia ,,Nemira” din Slănic-Moldova: coborâre pe schiuri cu făclii aprinse

 29 ianuarie 2017 

În cadrul manifestărilor prilejuite de ,,Serbările Zăpezii – Slănic-Moldova 2017”, pe pârtia de schi ,,Nemira” din stațiune a avut loc sâmbătă, 28. 01. 17, o spectaculoasă demonstrație de schi oferită de echipa Salvamont din cadrul Serviciului Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont Bacău și echipa jandarmilor montani din Slănic-Moldova.
În fața schiorilor și turiștilor prezenți pe pârtie, cele două echipe au executat o coborâre pe schiuri cu torțe aprinse, într-o demonstrație de măiestrie, completată de un original spectacol de lumini, cu adevărat încântător. Atmosfera de bună dispoziție a fost întregită de artiștii care au evoluat pe scena de la baza pârtiei, printre aceștia numărându-se SELFIE și ANNES, care au susținut recitaluri explozive. Programul va continua și astăzi, 29 ianuarie, cu o nouă zi de schi și alte momente muzicale pregătite de MY MUSIC ART MOINEȘTI și DJ CIP & LARISA.
Vă reamintim că  luni, 30 ianuarie 2017, pârtia de schi ,,Nemira” va fi închisă, întrucât echipa Salvamont din cadrul Serviciului Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont Bacău, împreună cu  o echipă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mr. Constantin Ene” Bacău, vor realiza un amplu exercițiu de  pregătire a personalului pentru intervenții de salvare în zona montană.
P. S. Cu scuzele de rigoare, din cauza expunerii mai îndelungate la frig a aparatului foto, o parte din pozele realizate sâmbătă au ieșit șterse, fără a putea fi postate. Arhiva va fi refăcută cu altele noi, așa că vă așteptăm în continuare pe pârtie!

no images were found