Prin Hotărârea Consiliului Județean Bacău nr. 183 din 2014 au fost aprobate tarifele pentru accesul cu telescaunul pe pârtia de schi Nemira din stațiunea Slănic-Moldova, în sezonul 2014 – 2015

 9 decembrie 2014 

Schiorii vor putea opta pentru un sistem de tarifare în funcție de numărul de urcări cu telescaunul, având și posibilitatea de a face abonamente pe o zi sau două. Conform recentei hotărâri, sistemul de tarifare este defalcat pe adulți/copii, elevi, studenți. Tarifele au fost gândite în funcție de urcări, dar și în regim de abonament pe o zi sau două.

Tarife: Astfel, pentru o urcare cu telescaunul, un adult va achita suma de 5 lei, în timp ce pentru cealaltă categorie prețul este de 3 lei. Pentru 6 urcări (12 puncte) adulții vor suporta 25 de lei, respectiv 15 lei/copii, elevi, studenți, în timp ce pentru 12 urcări (24 de puncte), aceștia vor achita 50 de lei, respectiv 30 lei/copii, elevi, studenți.

Abonamente: Regimul de abonamente prezintă la rândul lui avantajul de a oferi schiorilor un număr nelimitat de urcări. Pentru un abonament de o zi, un adult va scoate din buzunar 60 de lei, în timp ce abonamentul de 2 zile costă 100 lei. În cazul elevilor și studenților, abonamentul de o zi a este la prețul de 40 lei, iar cel de 2 zile, la 60 de lei.

Notă: Pentru instalația de telescaun, prețul tichetelor/cartelelor este în funcție de numărul de puncte, 1 urcare fiind cotată cu 2 puncte. Valoarea punctelor folosite nu se poate recupera.